The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Çıkış Kapısı Nite Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya essah açılmaktadır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık kırmızııyoruz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Zihnî engelli, mevkuf veya ıslah edilenlerin çitndığı, salahiyetli personeli mütemadi işlev başında olan ve yangın yahut gayrı ivedili durumlarda kullanıcıları nakledecek yeterli imkânları kâin yerlerde kilit kullanılmasına destur verilir.

Yangın esnasında emniyetliğin sağlamlanması ve munis şekilde tahliyenin gerçekleşmesi için kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanılamar.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını tertipli kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı başta tamamlanmak üzere kullanma amacına ve kullanan şahıs nüshasına bakılırsa tasarlanan kapıdır. Aynı anda biryoğun insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu alışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın merdivenleri derece önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde Yangın Kapısı Fiyatları en küçük bir hataya dahi ülke verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda oldukça santimantal davranışları sergilemektedir.

Kaçış ciğerin kullanılmasına icazet verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en mahdut basamak yaygınliği, konutlarda 100 mm’den ve vesair strüktürlarda 125 mm’ den azca olamaz. Her kaçış merdiveninin her dü nezdinde duvar, korkuluk veya hızmaşte bulunması gerekir.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, diğer yangın kapıları üzere bina eminği çekimının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hırse dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama altına tuzakınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayabilir.

Sertifikalar: Yangın yangın kapısı kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile ivedi yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı gün yangın kapısı teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page